[qrpcat] Sóc nou!

Germà Abadia senyor_german a hotmail.com
dij feb 5 16:59:15 CET 2015


Hola:
Sóc en Germà, EA3HVM de Molins de Rei.
Fa poc temps que tinc indicatiu, havia fet DX en 11m fa molts anys, ara amb indicatiu m'agradaria dedicar-me a l'HF però Internet ho ha canviat tot tant que vaig molt perdut... He intentat registrar-me a QRZ. COM però em diu que l'indicatiu és molt nou i que algun altre usuari m'ha d'habilitar, a quines altres pàgines hauria de registrar-me pel tema de les QSL, etc.

73's

Enviat des del meu telèfon intel·ligent Sony Xperia™

---- RAUL MARTINEZ PUEBLA ha escrit ----

Benvingut, Joaquim!

Sóc en Raúl, EA3HLF. Jo m’he passat molts anys sortint només amb un bibanda Wouxun semblant al teu Baofeng, encara que, per millorar la instal·lació, només tinc una ¼ d’ona a la finestra de la cuina, feta amb antenes telescòpiques recuperades d’aparells de ràdio i TV. Fins fa poc no vaig decidir-me a comprar un Yaesu FT817 i una canya de pescar de 7m, de manera que ara tinc l’ocasió de fer DX en HF quan surto al camp a fer el friki (experiència MOLT recomanable, tant per la ràdio que es fa com pel dinar de després).

Ja aniràs veient cóm va la llista: jo no tinc gaire coneixements, de manera que només aporto dubtes, però la resta té un nivell considerable i moltes ganes de compartir coneixements.


Raúl
EA3HLF


De: Qrpcat [mailto:qrpcat-bounces a qrp.cat] En nombre de Joaquim Barrera
Enviado el: dilluns, 2 / febrer / 2015 14:50
Para: qrpcat a qrp.cat
Asunto: [qrpcat] Presentació nou radio-aficionat EA3HTP

Bona tarda a tothom!

Fa poc més d'un any vaig obtenir el distintiu de crida (EA3HTP), però per poca disponibilitat horària i tenir un equip petitó, no he pogut sortir tant sovint com m'hagués agradat.

El meu nom és Joaquim Barrera, sóc de Cardedeu, tinc 27 anys i sóc enginyer superior en informàtica. Com molta altra gent durant aquests darrers mesos/anys, he entrat al mon de la radio-afició de la ma d'un equip de marca xinesa (Baofeng UV5R).

Fa dues setmanes vaig animar-me i, de la ma d'un company, vaig construir una antena per 144 i 430 MHz de tipus slim jim, amb el que he guanyat algo d'abast. El següent pas és situar-la en un punt elevat i exterior.

De moment he fet algun contacte directe per les freqüències 145.550 i 145.450 per la zona del Vallès, i via repetidor del Montseny 145.600 alguna altra cosa.

Desconec si aquesta llista és molt activa o no, però en qualsevol cas, aquí està la meva presentació i espero poder parlar aviat amb tots vosaltres.

Salut i 73's!


Aquest correu electrònic i els annexos poden contenir informació confidencial o protegida legalment i està adreçat exclusivament a la persona o entitat destinatària. Si no sou el destinatari final o la persona encarregada de rebre’l, no esteu autoritzat a llegir-lo, retenir-lo, modificar-lo, distribuir-lo, copiar-lo ni a revelar-ne el contingut. Si heu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que n’informeu al remitent i que elimineu del sistema el missatge i el material annex que pugui contenir. Gràcies per la vostra col·laboració.

Este correo electrónico y sus anexos pueden contener información confidencial o legalmente protegida y está exclusivamente dirigido a la persona o entidad destinataria. Si usted no es el destinatario final o la persona encargada de recibirlo, no está autorizado a leerlo, retenerlo, modificarlo, distribuirlo, copiarlo ni a revelar su contenido. Si ha recibido este mensaje electrónico por error, le rogamos que informe al remitente y elimine del sistema el mensaje y el material anexo que pueda contener. Gracias por su colaboración.

This email message and any documents attached to it may contain confidential or legally protected material and are intended solely for the use of the individual or organization to whom they are addressed. We remind you that if you are not the intended recipient of this email message or the person responsible for processing it, then you are not authorized to read, save, modify, send, copy or disclose any of its contents. If you have received this email message by mistake, we kindly ask you to inform the sender of this and to eliminate both the message and any attachments it carries from your account. Thank you for your collaboration.
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://qrp.cat/pipermail/qrpcat_qrp.cat/attachments/20150205/1feed53f/attachment.html>
-------------- part següent --------------
_______________________________________________
Qrpcat mailing list
Qrpcat a qrp.cat
http://qrp.cat/mailman/listinfo/qrpcat_qrp.cat


Més informació sobre la llista de correu Qrpcat