[qrpcat] QRP a catalunya

RAUL MARTINEZ PUEBLA rmartinez a ub.edu
dim feb 11 10:29:20 CET 2014


En espera del que digui en Toni, a mi em sembla bé. De fet, començaré a escriure en català, encara que no em surtin les rucades que acostumo a posar als mails.

La font... doncs sembla bé. No fa soroll, no treu fum, dóna els volts que li demano... sembla reparada! Maravelles de la tècnica, m'he estalviat 70€ aprox. Això sí, el patiment d'engegar-la no sé jo si em compensa...

D'altra banda, he tornat a posar-me amb l'MST. El VFO ja funciona, i he soldat les resistències de la "placa gran". Ara estic en espera de tornar a tenir temps per soldar-hi els condensadors. El problema que tinc, més enllà de la manca de temps, és que no sé si disposo dels condensadors adients. En tinc de ceràmics, de polièster, electrolítics, i a la llista aparei

-----Mensaje original-----
De: Qrpcat [mailto:qrpcat-bounces a qrp.cat] En nombre de Mariano Sarriera
Enviado el: dimarts, 11 / febrer / 2014 07:45
Para: ea3ert a qrp.cat; 'Llista QRP.CAT'
Asunto: [qrpcat] QRP a catalunya

Bones:
M'agradaria proposar una petita idea. Per que no fem de aquesta una pagina web qrp.cat com una pagina de referència?
Jo, si l'amic Toni em deixa, tinc molta informació, segur que els altres també, i d'això de les Web alguna cosa se...
Podríem fer un portal molt interessant desde Catalunyay  en català, per la radio y el QRP a catalunya.

La pilota aquesta d'entrada en la teva teulada Toni

EA3FFE
Mariano M. Sarriera Socías_______________________________________________
Qrpcat mailing list
Qrpcat a qrp.cat
http://qrp.cat/mailman/listinfo/qrpcat_qrp.cat


Aquest correu electrònic i els annexos poden contenir informació confidencial o protegida legalment i està adreçat exclusivament a la persona o entitat destinatària. Si no sou el destinatari final o la persona encarregada de rebre’l, no esteu autoritzat a llegir-lo, retenir-lo, modificar-lo, distribuir-lo, copiar-lo ni a revelar-ne el contingut. Si heu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que n’informeu al remitent i que elimineu del sistema el missatge i el material annex que pugui contenir. Gràcies per la vostra col·laboració.

Este correo electrónico y sus anexos pueden contener información confidencial o legalmente protegida y está exclusivamente dirigido a la persona o entidad destinataria. Si usted no es el destinatario final o la persona encargada de recibirlo, no está autorizado a leerlo, retenerlo, modificarlo, distribuirlo, copiarlo ni a revelar su contenido. Si ha recibido este mensaje electrónico por error, le rogamos que informe al remitente y elimine del sistema el mensaje y el material anexo que pueda contener. Gracias por su colaboración.

This email message and any documents attached to it may contain confidential or legally protected material and are intended solely for the use of the individual or organization to whom they are addressed. We remind you that if you are not the intended recipient of this email message or the person responsible for processing it, then you are not authorized to read, save, modify, send, copy or disclose any of its contents. If you have received this email message by mistake, we kindly ask you to inform the sender of this and to eliminate both the message and any attachments it carries from your account. Thank you for your collaboration.


Més informació sobre la llista de correu Qrpcat