[qrpcat] Merca-ham

RAUL MARTINEZ PUEBLA rmartinez a ub.edu
dic maig 15 13:50:41 CEST 2013


Servidor se apunta al sábado, aunque sólo sea a la Merca-Ham. Lo de la comida está pendiente de saber si tengo que celebrar el cumpleaños de mi hermana ese sábado o el domingo. Lo más seguro es que sea el domingo, pero no está de más consultarlo antes.

Venga, a ver si bates el record de "lineales comprados en un solo día" que ostentas desde el año pasado!

Raúl
EA3HLF

-----Mensaje original-----
De: Qrpcat [mailto:qrpcat-bounces a qrp.cat] En nombre de ea3ert a qrp.cat
Enviado el: miércoles, 15 de mayo de 2013 13:48
Para: qrpcat a qrp.cat
Asunto: [qrpcat] Merca-ham


Hola llista,

M'auto-esmeno. Sembla que finalment si que podré ser al Merca-Ham de Cerdanyola el dissabte al matí. No solament aixó sinó que com que baixaré sense família ni obligacions si voleu podem muntar un dinar-qrp (A la tarda he de tornar a pujar cap al Pallars a sentir la Carme Forcadell, encara que això no ve al cas ara.)

Ja direu.

73's de Toni
>
> Por cierto: sobre la propuesta de Toni de ir al MercaHam de
> Cerdanyola, pues que me apunto.  A ver si hay más asistentes y nos
> vemos las caras en directo.

Per la meva part, aquesta proposta ja és vella. Quan la vaig fer tenia el cap de setmana lliure. Ara mateix, el dia 7 a la nit encara he de ser a Tremp en un acte de l'ANC. El 8 tenia un aniversari però han passat coses i encara no se com anirà. No se encara la resta de programació del cap de setmana però baixant dissabte al matí amb la família potser serà difícil que arribi a l'obertura del Mercaham (que és quan hi han les millors oportunitats) potser diumenge. Ho concretaré quan s'acosti la data.
>


_______________________________________________
Qrpcat mailing list
Qrpcat a qrp.cat
http://qrp.cat/mailman/listinfo/qrpcat_qrp.cat


Aquest correu electrònic i els annexos poden contenir informació confidencial o protegida legalment i està adreçat exclusivament a la persona o entitat destinatària. Si no sou el destinatari final o la persona encarregada de rebre’l, no esteu autoritzat a llegir-lo, retenir-lo, modificar-lo, distribuir-lo, copiar-lo ni a revelar-ne el contingut. Si heu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que n’informeu al remitent i que elimineu del sistema el missatge i el material annex que pugui contenir. Gràcies per la vostra col·laboració.

Este correo electrónico y sus anexos pueden contener información confidencial o legalmente protegida y está exclusivamente dirigido a la persona o entidad destinataria. Si usted no es el destinatario final o la persona encargada de recibirlo, no está autorizado a leerlo, retenerlo, modificarlo, distribuirlo, copiarlo ni a revelar su contenido. Si ha recibido este mensaje electrónico por error, le rogamos que informe al remitente y elimine del sistema el mensaje y el material anexo que pueda contener. Gracias por su colaboración.

This email message and any documents attached to it may contain confidential or legally protected material and are intended solely for the use of the individual or organization to whom they are addressed. We remind you that if you are not the intended recipient of this email message or the person responsible for processing it, then you are not authorized to read, save, modify, send, copy or disclose any of its contents. If you have received this email message by mistake, we kindly ask you to inform the sender of this and to eliminate both the message and any attachments it carries from your account. Thank you for your collaboration.


Més informació sobre la llista de correu Qrpcat